Het Mentale Uniform op Zomer Expeditie!

Zes dagen in Noorwegen aan je mentale kracht werken, hoe mooi is dat!?

Op deze expeditie ga jij zelf aan de slag met je mentale kracht. Wij delen waardevolle informatie en oefeningen en jij bepaalt zelf of en hoe je dit toepast.
Voor de duidelijkheid: het is niet een week waarbij wij jouw fysieke en mentale grenzen opzoeken om je erover heen te jagen, integendeel: het wordt een week waarin je jezelf bewust wordt van je mentale kracht en wegen leert kennen om deze te vergroten.

We kiezen voor het schitterende Noorwegen, omdat onderzoek uitwijst, dat wandelen in ongerepte natuur een krachtige positieve werking heeft op je mentale gezondheid!


Iedere dag starten we met Qi-Gong oefeningen. Qi-Gong is onderdeel van de Chinese bewegingsleer. Zoals Carla zegt: “Het is Chinese gym!”

‘s Middags maken we een prachtige bergwandeling. Voor dat laatste onderdeel is een wandelconditie nodig, waarmee je zes uren kunt wandelen. De meeste tochten zullen iets korter duren, maar door het hoogteverschil is deze basisconditie wel handig.


Iedere dag werk je aan de hand van een thema een onderdeel uit van de mentale schijf van vijf.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Trauma

Emotieregulatie

Routines & Slaap

Voeding

Focus

We wisselen het bespreken in groepsverband af met voldoende tijd om voor jezelf zaken uit te werken.

Deze week wordt georganiseerd door Doorduijn & Hoitinga BV. Begeleiding van de groep wordt verzorgd door Carla Hoitinga, Lars Doorduijn, Max de le Lijs en Marc Telling.

27 mei tot en met 1 juni 2024

Praktisch

  • We hebben een heel toffe locatie in een schitterend gebied gereserveerd op ongeveer twee uur rijden boven Oslo. Je bepaalt en betaalt zelf hoe je naar Noorwegen komt. Als je op 27 mei op Oslo met het vliegtuig aankomt, zorgen wij voor de transfer naar de locatie.
  • Tijdens het verblijf zul je -afhankelijk van de groepsgrootte- met zijn tweeën een kamer delen. In de meeste kamers staan stapelbedden.
  • Voor de expeditie betaal je €1815 (incl. BTW) Hierin is inbegrepen het verblijf in Noorwegen, begeleiding, transfer vliegveld-locatie, heerlijke voedende voeding en prachtige wandeltochten. All inclusive dus! Alleen de reis naar Noorwegen komt er nog bij.
  • Aantal deelnemers: maximaal 16
  • Doelgroep: acute zorg professionals
  • Deze week is alcohol vrij
  • Laat via het formulier weten dat je mee wil! De sluitingsdatum is 31 januari 2024.
  • De groep wordt gevormd op basis van volgorde van inschrijving. Vol is vol dus.
  • Na de sluitingsdatum, of als de groep vol is, krijg je van ons de factuur voor de reis.
  • Na betaling krijg je van ons een welkomstpakket om de voorbereiding te laten starten!