Herstel & Verandering

Wanneer binnen een team sub-optimaal wordt gepresteerd, is de reactie vaak om veranderingen aan te brengen in omstandigheden, in werkwijzes, afspraken of procedures. Veelal komen die veranderingen van hogerhand en worden bedacht door collega’s, die niet ‘met hun poten in de klei staan’. De weerstand die volgt op de werkvloer, wordt vaak uitgelegd met kreten als: “Alle verandering geeft weerstand!” of “Er is sprake van een heel negatieve cultuur in het team.”

Wij werken volgens het door ons ontwikkelde herstel- en veranderritme, dat we aanduiden met dezelfde letters als het PQRST complex van het hartritme.

Op een hartfilmpje zijn de verschillende fasen van het hartritme te zien en is af te lezen in welk deel van het hart de elektrische ontlading plaatsvindt. De verschillende fasen worden aangeduid met de letters PQRST.

Wij ondersteunen teams en organisaties, om zodanig te veranderen, dat de kracht van stress vóór het team gaat werken, met alle positieve gevolgen van dien. Zowel voor ieder teamlid, als voor het grotere geheel!

Wil jij de kracht van stress ten behoeve van je team keren? Neem contact met ons op via onderstaande formulier! Bellen kan natuurlijk ook.